Aurinkokennot

Yksittäisinä paneleina tai kokonaisina järjestelminä sisältäen panelit, akuston, ohjausyksikön, telineen sekä asennustarvikkeet.

KIERRÄTYSPISTE

Otamme veloituksetta vastaan vanhoja akkuja kierrätykseen.
Valtakunnalliset pisteet esim.
www.kierrätys.info

Maksutavat verkkokaupassa

Checkout - Oma maksutapa kaikille

Suomen Varavoimatekniikka Oy

Jylpyntie 11
48220 Kotka
05-260 1707
05-260 1703 fax
info@akkukeskus.fi

arkisin 08.00-17.00
la suljettu

Tervetuloa

Lappi Jää-Ahma on tavallista edullisempi uutuusnastarengas Pohjolan talviolosuhteisiin. Lappi Jää-Ahmassa on 96 Shuriken-erikoisnastaa, jotka tarjoavat viisi prosenttia paremman pidon kuin normaali talvirengas kaksinkertaisella nastamäärällä. Lappi-talvirenkaat on osa Kontio Renkaat -yritystä, jonka kotipaikka on Nokialla Suomessa.

"Lappi Shuriken® -erikoisnastoissa on testatusti parempi pito. Rengastestauksiin erikoistunut BD Testing Oy testasi Lappi Jää-Ahma- ja Nexen Winguard WinSpike WH62 -nastarenkaat. Lappi Jää-Ahmassa oli 96 Shuriken-erikoisnastaa. Nexenissä oli 190 tavallista nastaa. Testin lopputuloksessa Lappi Jää-Ahma oli viisi prosenttia parempi jääjarrutuksessa kuin Nexen", kertoo Kontio Renkaiden toimitusjohtaja Jukka Heiskanen.

Lappi Jää-Ahman Arctic Ice™ -erikoiskumiseos on kehitetty pohjoismaisiin olosuhteisiin. Lappi Arctic Ice™ -seoksessa on käytetty haitallisten öljyjen sijaan aitoa rypsiöljyä, jolla saadaan kylmässä pureva ote jäähän ja lumeen sekä pienennetään päästöjä.

"Shuriken-nastojen ja Arctic Ice -kumiseoksen ansiosta Lappi Jää-Ahma on erinomaisen pitävä talvirengas. Lappi Renkaat haluaa tarjota entistäkin turvallisempia talvirenkaita huomattavasti edullisempaan hintaan. Haluamme olla edelläkävijöitä turvallisuudessa edullisemman hintaluokan talvirenkaissa", jatkaa Heiskanen.

Lappi Shuriken® -erikoisnastan innovatiivinen muoto on saanut inspiraationsa japanilaisesta, teräväreunaisesta Shuriken-heittotähdestä. Lappi Shuriken® on patentoitu Euroopan laajuisesti ja ne valmistetaan 100 prosenttisesti Suomessa.

"Lappi Jää-Ahman tavallista edullisempi hinta perustuu siihen, että Shuriken-erikoisnastoja tarvitaan vähemmän paremman pidon saavuttamiseksi. Myös rengasäänet ovat hiljaisemmat pienemmän nastamäärän ansiosta - tämä on yksi tärkeä tekijä ostettaessa talvirenkaita", sanoo Heiskanen.